Väskor

6 Reducerat pris!

Väskor Den perfekta accessoaren för att ta dina saker med dig, kan vara praktisk och stilig. Väskor och portföljer är, utan tvekan, en viktig del av allas garderob, både för män och kvinnor.
Lyckligtvis finns det väskor för alla olika aktiviteter och för alla dina behov: väskor för dagligt bruk, resväskor, portföljer, attachéportföljer, laptopfodral eller skydd samt mycket mer.
Hur väljer du den bästa väskan?
Design och kapacitet: Utseende och storlek. De viktigaste sakerna att ha i åtanke är typen av användning och livsstilen hos användaren. Från den klassiska axelväskan till något mer modern, från casual till elegant, praktiskt eller unikt, alla möjligheter finns. Du kan välja din väska, portfölj eller fodral med eller utan fack och delare, båda på insidan och utsidan. Det viktiga är att hitta en väska som är bäst anpassad till din livsstil och dina behov
Material: Läderväskor är väldigt tåliga och trots deras höga pris är det en utmärkt investering.
Färg: En färgstark väska kan göra ett starkt uttalande om vem du är, men matchar kanske inte alltid din outfit. Om du vill ha en väska som passar allt är det bästa alternativet en neutral färg såsom brun, beige eller svart. Tvåfärgade väskor är också väldigt bra för detta syfte.

Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 95SEK. För ett ordervärde under 95SEK tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.