Pennor

44 Reducerat pris!

Pennor I årtal har vi låtit vår kunskap, våra tankar och idéer flöda ut i skrift. Vi fortsätter än idag att använda pennan, vid sidan av de nya teknikerna som finns tillgängliga för oss.
När du funderar på vilken penna som passar dig bäst rekommenderar vi att du har detta i åtanke:
Komfort: Det är viktigt att en penna är enkel att använda, lätt och välbalanserad och med en diameter som passar bekvämt i din hand. Du borde kunna skriva med den utan att känna dig trött, framför allt om du tänker använda den ofta. Det är också bra om du lätt kan återfylla den.
Prestige: Om din tanke är att äga eller ge bort en penna, som förutom att vara funktionell, också är speciall, attraktiv och har en viss känsla, är designen viktig. Formen, de dekorativa detaljerna, materialet, finish och struktur, färg och mönster samt förståss exklusiviteten och kvaliteten som endast kan hittas bland de mest exklusiva märkena. För teknikfantasten finns det till och med pennor som säljs med matchande USB-minnen.

Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 95SEK. För ett ordervärde under 95SEK tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.