Presentidéer och rekommendationer för cigarrrökaren

Letar du efter en gåva utan att vara riktigt säker på vilken du ska köpa? Följande rekommendationer hjälper dig att välja rätt produkt.

På HumidorDiscount kan du som en särskild present-service köpa vilken humidor som helst med en mässingsbricka ingraverad med ett namn eller fint meddelande.

1) Vilken är en bra gåva för den som just börjat att röka cigarr?

< 600SEK

Cigarrfodralet i ceder med integrerat fuktighetssystem kommer att hålla cigarrerna i gott skicka och väl skyddade efter inköp i cigarrbutiken.
Basic snopparen från det kända Xikar-registret. En klassiker. rnrnOm du vill köpa en humidor rekommenderar vi att du spenderar bara lite till för att köpa en kvalitets-humidor. Du kan köpa en för så lite som 99 EUR.

< 1 000SEK

(832SEK)
Detta är en start-humidor i hög kvalitet. Den levereras med alla funktioner en adorini deluxe humidor har. Den levereras också med en adorini hårhygrometer, deluxe fuktare och har det innovativa RibTech inuti en robust och solid kropp. Med adorini kan du vara säker på att humidoren är fodrad med riktigt spanskt cederträ och inte billig mahogany eller annan ceder.

< 2 001SEK

Dessa är våra bästsäljare i standard-size. Adorini Deluxe Humidorer ger bra värde för pengarna och många innovativa funktioner. adorini Chianti är vår bästsäljande humidor med fack. adorini Triest Deluxe med finish i roseträ är en av våra mest populära humidorer. Den klassiska looken tilltalar de flesta aficionados. Eller så väljer du bara den design du tycker bäst om bland alla våra bästsäljande humidorer . Vi erbjuder många högkvalitativa humidorer i liknande prisklass.

< 5 001SEK

OM budgeten tillåter, välj din favorit bland de bästsäljande humidor designer och uppgradera till Cigar Heaven elektroniskt fuktar-system till ett särskilt lågt pris. För den bästa framgången med presenten, lägg till en jet flame tändare med integrerad cigarr-punch och kanske till och med ett ceder-fodrat cigarr-fodral som håller cigarrerna i perfekt skick när du är på språng.

> 5 001SEK

Du känner dig generös och vill att din vän ska börja sin hobby med stil. Välj en lämplig humidor bland våra humidorer för att lagra över 500 eller till och med upp till 3000 cigarer.

2) Vad är en bra gåva till de som länge rökt cigarrer?

De flesta cigarr-rökare med erfarenhet föredrar särskilda märken och format på cigarrer. Även om du vet vilket märke din vän föredrar kan du aldrig vara säker på att det finns plats i humidoren för att förvara fler cigarrrer. Så en humidor eller en accessoar kan vara ett bättre alternativ än en cigarr. rnEtt vanligt problem bland cigarr-rökare är att det aldrig verkar finnas tillräckligt med plats i humidoren. Ju mer man röker, desto snabbare växer cigarr-samlingen eftersom du samlar på ett bredare sortiment av cigarrer i den smak och styrka du föredrar som passar olika tillfällen med olika rök-längd. En seriös aficionado njuter inte bara av att ha ordning på sina cigarrer hemma utan även på andra platser, som t.ex. i sommarstugan. Våra rekommendationer är främst för de cigarrökare som redan har en humidor och de grundläggande accessoarerna.

< 500SEK

Premium-tändare med stark laserflamma som passar bra till cigarrökare som redan har cigarr-punch för de olika cigarrformaten.

< 1 000SEK

(290SEK)
Perfekt kompanjon för helgen, sommarhuset eller yachten. Hittills har praktiska resehumidorer endast tillverkats i plast, men denna Cedro ger dig möjlighet att bära cigarrerna med dig med stil.

< 2 001SEK

Till och med bland de mest passionerade rökarna är det vanligast med passiva fuktighets-system. Mikro-processor kontrollerade fuktaren är inte bara en till cigarr-sak utan ett bra steg uppåt i kvaliteten på cigarrförvaringen som gör att cigarr-förvararen sparar tid som annars läggs på underhåll. En väldigt användbar present för den som redan verkar ha allt.
Ideal tändare för perfektionisten som finns i varje cigarr-rökare. S.T. Dupont dominerar premium-tändar sektorn med utmärkta kvalitetsprodukter. MaxiJet är en av de bästsäljande premium-tändarna på marknaden.

< 6 502SEK

Drömhumidoren för en aficionado. En av de största skrivbordsmodellerna på marknaden. Inkluderar en mikroprocessor kontrollerade adorini Cigar Heaven elektroniskt fuktighetssystem. Kanske har de allt, men de har inget som går att jämföra med denna. De kommer vilja förflytta sin nuvarande humidor till sommarstugan.

> 6 502SEK

Den perfekta gåvan. Välj en skåp-humidor för att kunna avnjuta ett brett utbud av cigarrer hemma eller på kontoret. Det finns tillräckligt med plats för långtidsförvaring av favorit-cigarrerna och för att förvara ett brett utbud av cigarrer som kan ges till vänner och besökare. Roma cigarr-humidoren för 2000-6000 cigarrer har redan ett elektroniskt fuktighetssystem som har ljus i interiören. Den finns i flera färder för att bättre matcha dekorationen. Om priset överstiger din nuvarande budget kan du hitta andra humidorer som är billigare men fortfarande imponerande https://www.humidordiscount.com/humidor-cabinets/
Om du har fler frågor eller vill ha fler råd är det bara att du hör av dig.