Bälten

2 Reducerat pris!

Bälten Denna accessoar för herrkläder vars huvudsakliga funktion är att hålla upp dina byxor, kan också vara det objekt som definierar dess bärare som elegant och raffinerad eller helt förstöra en look.
Hur man väljer rätt skärp för varje tillfälle:
Bredd: Som en generell regel bör man använda ett smalt skärp med ett litet spänne vid formella tillfällen medan breda skärp och stora spännane är mer för vardagligt bruk.
Material och färg: Formella skärp för män är i läder, och svart är den dominerande färgen, men beroende på outfit väljer en del män ett mörkbrunt skärp. Oavsett måste skärpet alltid matcha skorna.
Spännet är oftast gjort av metall, samt är normalt sett silver eller guld i färg. Det kan vara etsat, texturerat, med eller utan stenar och det finns även spännen med olika utseende på de olika sidorna för att göra ett dubbelsidigt skärp än mer dubbelsidigt, för att man ska kunna vända på skärpet och ha två helt olika sidor.

Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 95SEK. För ett ordervärde under 95SEK tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.